Валюта:

099 325 2064
068 215 7381
E-mail: mega.agrobiz@ukr.net

Політика конфіденційності

Уважно прочитайте дані умови і якщо ви не згодні з цими умовами, не використовуйте цей сайт. Використання даного сайту, в тому числі заповнення різних форм, замовлення Вами товарів з використанням даного сайту означає Вашу згоду з даними умовами.

- Сайт AgroBiz.com.ua є платформою для розміщення пропозицій про продаж Товарів.

- Справжнє умови є публічною офертою. Отримуючи доступ до матеріалів Сайту AgroBiz.com.ua Користувач вважається прийняв ці умови використання Сайту.

- Адміністрація Сайту має право в будь-який час в односторонньому порядку змінювати умови цієї Угоди. Такі зміни вступають в силу з моменту розміщення нової версії Угоди на сайті.

- Інформація в Товарі міститься на самому Товарі, його упаковці, в товаросупровідних документах на Товар. Інформація про товар також може надаватися дистанційно (по телефону, електронними шляхами). Користувач підтверджує свою згоду на отримання інформації про товар за допомогою засобів дистанційного зв'язку

- При отриманні Товару, до моменту підписання документів, що підтверджують отримання Товару, Одержувач зобов'язаний ознайомитися з інформацією про товар, що міститься на Товарі і / або упаковці та / або в товаросупровідних документах. У разі необхідності отримання додаткової інформації про товар Одержувач зобов'язаний зв'язатися з Продавцем та отримати необхідну інформацію засобами дистанційного зв'язку до моменту прийняття Одержувачем Товару.

- У разі зміни ціни Товару Одержувач має право відмовитися від отримання і прийняття Товару. При цьому, Одержувач (Платник) має право вимагати повернення оплачених за Товар сум, а також сум, сплачених за доставку Товару Одержувачу. Будь-які інші компенсації (в т.ч. відшкодування збитків, неустойка та інше) -адміністрації не надаються.

- На Товари, на які встановлено гарантійний строк, діють гарантійні зобов'язання відповідно до умов, зазначених в гарантійному талоні і / або в інформаційних матеріалах виробника. Якщо відповідно до законодавства України на Товар повинен бути встановлений гарантійний термін, але він не встановлений виробником, гарантійний термін на такий Товар вважається рівним трьом дням.

- Власник несе відповідальність за достовірність даних, зазначених у формі Замовлення. У разі, якщо неточне (неправильне) вказівку даних в замовленні призвело до додаткових витрат Продавця, пов'язаних з доставкою Товару по невірному адресою або видачу Товару неналежного Одержувачу, все пов'язані з цим збитки та витрати покладаються на Користувача. Продавець має право утримувати суму таких збитків або витрат з сум, сплачених Платником в якості оплати.


Зобов'язання сторін.

- Користувач зобов'язується уважно ознайомитися з даними умовами використання сайту AgroBiz.com.ua. У разі незгоди з його умовами Користувач зобов'язується негайно припинити використання Сайту.

- Користувач погоджується не робити дій, які можуть розглядатися як порушують українське законодавство або норми міжнародного права, в тому числі в сфері інтелектуальної власності, авторських і / або суміжних правах, а також будь-яких дій, які призводять або можуть призвести до порушення нормальної роботи Сайту і сервісів Сайту AgroBiz.com.ua.

- Використання матеріалів сайту AgroBiz.com.ua без згоди Адміністрації не допускається.

- При цитуванні матеріалів сайту AgroBiz.com.ua посилання на Сайт обов'язкове.

- Коментарі та інші записи Користувача на Сайті не повинні вступати в протиріччя з вимогами законодавства України і загальноприйнятих норм моралі та моральності.

- Користувач попереджений про те, що Адміністрація Сайту не несе відповідальності за відвідування і використання ним зовнішніх ресурсів, посилання на які можуть міститися на сайті.


Персональні дані.

- Оформляючи Замовлення на Сайті AgroBiz.com.ua Користувач дає свою згоду Адміністрації на збір і обробку вказаних ним даних, а саме: прізвище ім'я по батькові, електронна пошта, телефон, адреса, номер телефону та інші дані, з метою забезпечення реалізації купівлі-продажу , а також дає свою згоду на передачу його даних транспортно-експедиторських і кур'єрським організаціям. Дане положення діє без обмеження терміну дії.

- Джерелом збору персональних даних є інформація, безпосередньо і добровільно надана Користувачем.

- Суб'єкт персональних даних, відповідно до Закону України «Про захист персональних даних», має право: знайомитися з місцезнаходження своїх персональних даних


Інші умови.

- Користувач має право призначити Одержувачем придбаного Товару третя особа. В цьому випадку Одержувач зобов'язаний вказати в формі Замовлення дані, необхідні для ідентифікації отримувача і доставки йому Товару. На відносини сторін, в такому випадку, поширюються положення ст. 636 Цивільного кодексу України.

- Для видачі Товару Одержувачу останній зобов'язаний пред'явити при отриманні Товару документ, що засвідчує особу (паспорт).

- При отриманні Товару Одержувач зобов'язаний розписатися в документах, що підтверджують отримання Товару.

- Всі можливі суперечки, що випливають з цих умов використання Сайту або пов'язані з ним, підлягають вирішенню відповідно до чинного законодавства України.

- Бездіяльність з боку Адміністрації Сайту AgroBiz.com.ua в разі порушення будь-ким з користувачів положень умов використання Сайту не позбавляє Адміністрацію Сайту AgroBiz.com.ua права зробити пізніше відповідні дії на захист своїх інтересів.

- Користувач підтверджує, що ознайомлений з усіма пунктами цієї Угоди і безумовно приймає їх.